Waarom web2be?

By June 8, 2016 Blog
Social media concept. Ñommunication in the global computer networks. Set of flat design concept icons for web and mobile services. File is saved in AI10 EPS version. This illustration contains a transparency

Met dank aan de digitale revolutie van de laatste jaren verwachten wij allemaal met de grootste evidentie een erg hoog niveau van communicatie en interactie van organisaties, ook van de kleinsten. Grote agencies en campagnes maken plaats voor een soort van ‘Doe het zelf’ marketing, waarbij kleine teams van interne medewerkers en externe freelancers ad hoc projecten uitvoeren en snelle interactie via social media uitwerken. Die shift is zeker voelbaar in een KMO land zoals België.

Doe het zelf?

Deze trend om zelf meer en meer onder controle Dat is ook de rede waarom CMS websites jaren massaal verkocht werden door website bouwers en marketing bedrijven. Meer recent zie je ook andere doe-het-zelf website systemen aan populariteit winnen. Ze vormen een snelle en betaalbare manier om snel van start te gaan.

CMS2

Dit is de setting waarin Web2Be is ontstaan. Als eerste in zijn soort om deze nieuwe generatie grote en kleine doe-het-zelf marketeers te voorzien van advies en helpende handen. Web2Be vormt de rode draad doorheen uw digitale marketing die beginpunt en doel met elkaar verbindt. Niets moet, alles mag. Elk lid kiest het pad dat best aansluit aan de individuele doelen en beschikbare middelen. De mensen achter Web2Be staan steeds klaar om bij te springen wanneer nodig.

 

Met een vangnet!

Web2Be is een Belgische startup dat door middel van een maandelijks abonnement organisaties met advies en helpende hand bijstaat om hun doe-het-zelf digitale marketing continu naar een volgende niveau te tillen. Dit doen ze door 2 unieke en uitzonderlijk straffe diensten te combineren:

  • De helpdesk: 24/7 kunnen onze leden onbeperkt vragen stellen of opdrachten geven. Opdrachten kunnen gaan van technische updates op hun bestaande website tot het aanpassen van kleuren en ingeven van content.
  • Interactief handboek: Afhankelijk van de maturiteit van uw digitale marketing, krijgen onze leden maandelijks advies op maat om hun digitale marketing naar het volgende niveau te tillen. Van handige tips en weetjes tot strategie en automatisatie. Klinkt dit als te veel moeite? Geen probleem, vraag het aan de helpdesk om het voor u te doen. Het kost niets extra.

starfish-helping-each-other

Web2Be is een erg jonge startup, om dit ambitieus plan haalbaar te houden, beperken ze zich momenteel op één peiler: uw website. Dit wordt als uitvalsbasis gebuikt om op verder te bouwen. De ROI van onze leden is dan ook snel berekend: een Belgische Drupal specialist kost al snel €600 / dag en ben je snel enkele weken op zoek. Bij Web2Be heb je diezelfde specialist al vanaf €99/maand en staat deze de klok rond klaar om al uw vragen en problemen op te lossen.

Schrijf u onderaan gratis in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks enkele handige tips.

Leave a Reply